Evenimentul Zilei > Actualitate > Sărutări pătimaşe în apă. Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazii i-au surprins în cele mai incendiare ipostaze. A atins-o în ZONE INTERZISE
Sărutări pătimaşe în apă. Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazii i-au surprins în cele mai incendiare ipostaze. A atins-o în ZONE INTERZISE

Sărutări pătimaşe în apă. Au crezut că nu-i vede nimeni, dar paparazii i-au surprins în cele mai incendiare ipostaze. A atins-o în ZONE INTERZISE

Gerarrd Butler a fost surprins alături de noua sa iubită în Malibu, unde s-au jucat pătimaş în apă. Cei doi nu s-au dezis nici de la gesturi tandre, chiar dacă se mai aflau şi alte persoane pe lângă ei.

Gerard Butler e cunoscut drept unul dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, mare cuceritor – cu iubite celebre. De această dată, actorul apare alături de o brunetă sexy pe care nimeni nu o cunoaşte.

 Nu este la prima apariţie cu noua sa iubită şi se pare că nici ultima. Cei doi se înţeleg de minune şi au foarte multe lucruri în comun, în special sporturile de apă, dar şi cele un pic extreme: mângâiatul pe plajă sau în diferite zone publice.

Cei doi au fost surprinşi în ipostaze uimitoare. Cu riscul de afi fotografiaţi, ceea ce s-a şi întâmplat Gerard nu s-a putut abţine şi şi-a pipăit iubita pe fund.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.