Marți seară, cu începere de la ora 23.00, pe postul de televiziune Kanal D este programată o nouă ediție a emisiunii realizate de jurnalista Denise Rifai. De această dată, Denise Rifai se va afla față în față cu Marian Vanghelie, cunoscut și drept „Primarul care este”, fost membru al PSD. Acesta a fost invitat să răspundă celor 40 de întrebări mai mult sau mai puțin incomode, pe care i le va adresa Denise Rifai.

„Următorul invitat la emisiunea «40 de întrebări cu Denise Rifai», difuzată marți, de la ora 23:00, la Kanal D, este Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 al Capitalei, figură publică vocală și controversată, exclus din 2015 din rândurile PSD, partidul în mijlocul căruia s-a afirmat ca politician”, se arată într-un comunicat de presă transmis de KanaL D, în care este anunțată emisiunea.

În fața Denisei Rifai, Marian Vanghelie va răspunde celor 40 de întrebări, încercând să-și clarifice traseul politic precum și aspect legate de viața sa personală.

„Marian Vanghelie se va afla față în față cu Denise Rifai și va raspunde celor 40 de întrebări menite să clarifice aspect ale traseului politic al acestuia, dar și pe cele ale vieții persoanel ale fostului edil care s-a ales cu renumele de «Primarul care este»” se arată în comunicatul de presă emis de postul de televiziune.

Printre întrebările pe care i le-a pregătit Denise Rifai și la care Marian Vanghelie a răspuns în stilul binecunoscut, direct, au fost „Ce notă v-ati da la limba română?”, „Este adevărat că ați vrut să-l bateți pe Adrian Năstase?”, „Câți bani ați făcut în politică?”, „Ați spălat bani cu vanghelioanele?”.

Acestea sunt doar patru dintre cele patruzeci de întrebări, ale căror răspunsuri, suntem siguri, sunt așteptate cu nerăbdare de telespectatorii postului de televiziune Kanal D. Drept urmare, dacă doriți să aflați ce are de spus Marian Vanghelie, nu pierdeți marți, cu începere de la ora 23:00, la Kanal D, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un maraton al întrebărilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat.