Evenimentul Zilei > International > Atenție, români, nu faceți așa ceva! Provocarea asta te bagă în spital
Atenție, români, nu faceți așa ceva! Provocarea asta te bagă în spital

Atenție, români, nu faceți așa ceva! Provocarea asta te bagă în spital

Revine moda provocărilor lansate pe Internet.

De data aceasta, un cunoscut influencer din America lansează una care șochează prin naivitate – cine poate face nudism pentru minimum 30 de minute și într-o anumită poziție.

Acest trend bizar a pornit de la o poză postată pe Internet, în care un influencer din California stă cu picioarele în sus, desfăcute, „invitând” razele solare să-i dezmierde trupul. Cică poziția asta dă energie și asigură un somn lin.

Pesemne că așa o fi, dar tot această poziție mai dă și grave probleme de sănătate, scrie antena3.ro. Medici din toată lumea avertizează tinerii cu privire la pericolul expunerii exagerate la Soare. Se atrage atenția mai ales asupra părților intime, care trebuie protejate, în caz contrar existând riscul apariției cancerului de piele. În plus, femeile se pot alege cu umflături și arsuri în zona intimă, care sunt extrem de dureroase și nu se tratează ușor.

Există și alte metode prin care vitamina D poate fi asimilată, nu doar printr-o expunere totală la soare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.