Evenimentul Zilei > Social > Atenție la ceaiurile pe care le consumi! Iată la ce sortimente trebuie să te rezumi, în funcție de grupa ta sanguină
Atenție la ceaiurile pe care le consumi! Iată la ce sortimente trebuie să te rezumi, în funcție de grupa ta sanguină

Atenție la ceaiurile pe care le consumi! Iată la ce sortimente trebuie să te rezumi, în funcție de grupa ta sanguină

Știm că trebuie să ne hidratăm tot timpul, însă atunci când temperaturile sunt ridicate, simțim nevoia să consumăm mai multe lichide. Printre primele opțiuni care ne trec prin minte se numără apa, apa minerală, sucurile reci, frappe-urile, însă prea puțin ne gândim că și ceaiul reprezintă o sursă ideală de hidratare. Este important, însă, să știm și ce tip de ceai să consumăm, în funcție de grupa de sânge.

Toți știm că ceaiul este o băutură cu efecte benefice pentru sănătate. Există preconcepția greșită că ceaiul îl bei doar atunci când ești bolnav, de aceea multe persoane uită de el când se simt bine. Iată, însă, ce tip de ceai ți se potrivește, în funcție de grupa ta de sânge.

Grupa sanguină O. Ce ceai consumă persoanele „carnivore”

Despre persoanele cu grupa sanguină O se spune că sunt, prin definiție, „carnivore”. Astfel, acestora li se recomandă evitarea consumului de lapte, leguminoase și/sau gluten.

Pentru persoanele cu grupa sanguină O se recomandă consumul de ceai pe bază de gălbenele, ceai verde, ghimbir, mușețel și/sau ginseng.

Ce tip de ceai se recomandă persoanelor cu grupa sanguină A

Persoanele cu grupa sanguină A sunt foarte emotive și analitice, însă sunt și predispuse la stres. Acestea prezintă niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantități mai mari ca o reacție la situațiile stresante.

Persoanelor cu grupa sanguină A li se recomandă să consume ceai de sunătoare, mentă, iasomie, coada șoricelului și/sau cimbru.

Cu ce pot înlocui cafeaua persoanele cu grupa sanguină B

Cei cu grupa sanguină B au un metabolism mai lent și sunt predispuși la boli autoimune, probleme de îngrășare, letargie, oboseală cronică și tulburări de somn.

Cafeaua de dimineață poate fi înlocuită, în cazul persoanelor cu grupa sanguină B, cu o combinație între ceai verde și salvie. De asemenea, acestora li se mai recomandă să consume ceai de crușin și soc.

Trei tipuri de ceai pentru persoanele cu grupa sanguină AB

Persoanele cu grupa sanguină AB sunt foarte intuitive, cel mai puțin predispuse la stres, însă prezintă un libidou scăzut.

Acestora li se recomandă să se rezume la sortimente de ceai de busuioc, urzici și ovăz, potrivit realitatea.net.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: