Evenimentul Zilei > Actualitate > Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! A apărut FILMUL BĂTĂII aplicate de polițiști fratelui Biancăi Drăgușanu și prietenului său, din eroare
Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! A apărut FILMUL BĂTĂII aplicate de polițiști fratelui Biancăi Drăgușanu și prietenului său, din eroare

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! A apărut FILMUL BĂTĂII aplicate de polițiști fratelui Biancăi Drăgușanu și prietenului său, din eroare

Imagini de o violență ieșită din comun, care surprind bătaia aplicată de oamenii legii unor tineri nevinovați, au devenit, joi, publice. Un subcomisar de Poliție și doi agenți de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, alături de un jandarm îi bat ca pe hoții de cai pe doi tineri a căror singură vină a fost că au fost confundați. Oamenii legii refuză să asculte varianta corectă, ignoră vorbele tinerilor care le spun că nu sunt ei cei căutați și aplică, pe loc, o ”corecție” cu bocancii, celor doi.

Polițiștii și jandarmii care au agresat doi tineri nevinovati, la finele lunii noiembrie, rămân în arest la domiciliu încă 30 de zile, după ce Tribunalul Timiș a admis solicitarea Parchetului Militar.

Din imaginile video reiese că victimele au fost blocate în trafic la marginea Timișoarei, puse la pământ, lovite în repetate rânduri, cu pumnii și bocancii, încătușate. Cei care au comis faptele sunt subcomisarul Darin Ticu și agenții Gruber Alexandru și Marius Necula, toți de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, alături de subofițerul Gavrilă Alexandru Eugen, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara. Ei sunt acuzați de purtare abuzivă. Alături de ei, alți trei jandarmi și un polițișst sunt anchetați pentru complicitate la săvârșuirea infracțiunii.

Imaginile care au ajuns pe masa procurorilor, de o calitate ireproșabilșă, provin de la sistemul de supraveghere instalat pe un imobil din apropierea locului în care s-a consumat incidentul. 

Astfel, toate dubiile abuzului au fost înlaturate. În imagini se distinge foarte clar cum e oprită mașina victimelor, cum acestea sunt extrase violent din ea și trântite la pământ, și apoi lovite cu picioarele. Persoanele vătămate sunt Simuț Radu și Dragoș Bogdan Grațian, acesta din urmă fiind fratele vitreg al vedetei TV Bianca Drăgușanu. Călcați efectiv în picioare, aceștia au fost duși la poliție pentru alte audieri, în timp ce le spuneau oamenilor legii că ei nu sunt cei căutați și că se face o mare confuzie. Finalul a fost dramatic, tinerii necesitând intervenția chirurgilor pentru a rămâne în viață. Unul a fost internat cu coaste rupte, celălalt cu splina spartă, organ care a trebuit extirpat, urmând ca toată viața de acum înainte să fie dependent de medicamente.  (Sursa video: Impact Press)

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: