Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou ATENTAT asupra INIMILOR BĂRBAŢILOR. Câteva FEMEI au decis să se pozeze GOALE şi au luat cu ASALT INTERNETUL – GALERIE
Un nou ATENTAT asupra INIMILOR BĂRBAŢILOR. Câteva FEMEI au decis să se pozeze GOALE şi au luat cu ASALT INTERNETUL – GALERIE

Un nou ATENTAT asupra INIMILOR BĂRBAŢILOR. Câteva FEMEI au decis să se pozeze GOALE şi au luat cu ASALT INTERNETUL – GALERIE

Femeile au lansat un nou atentat asupra bărbaţilor single. Acestea s-au „grupat” câte două sau trei şi au decis să pozeze goale pentru a-şi pune în evidenţă formele.

Nu vă gândiţi la un atentat terorist, deoare nu despre asta este vorba aici. Mai multe femei, de peste tot din lume, s-au gândit că singura şansă de a reuşi este să se alieze.

Aşa au şi făcut. S-au grupat câte două sau trei şi s-au pus pe făcut poze. Nu a durat foarte mult până când primele victime au căzut în plasa lor.

Pozându-se împreună şi arătând tot ce au primit de la Dumnezeu, sau, în unele cazuri, de la chirurgul plastician, au reuşit să pună pe jar sufletul multor bărbaţi care s-au şăsat ispitiţi.

Nu regretă aboslut nimic şi sunt cele mai „reşe” femei pe care sexul puternic le-a întâlnit vreodată.

Sursă foto: The Chive

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.