Evenimentul Zilei > Actualitate > Atac sălbatic în Bucureşti. Doi tineri au blocat o maşină şi au distrus-o cu o crosă de golf. Video
Atac sălbatic în Bucureşti. Doi tineri au blocat o maşină şi au distrus-o cu o crosă de golf. Video

Atac sălbatic în Bucureşti. Doi tineri au blocat o maşină şi au distrus-o cu o crosă de golf. Video

Scene incredibile pe un bulevard din Bucureşti. Un bărbat şi o femeie au blocat recent o maşină şi au distrus-o cu o crosă de golf, incident care a fost surprins de un alt participant la trafic.

Atac sălbatic în Bucureşti. Doi tineri au blocat o maşină şi au distrus-o cu o crosă de golf. Video. „Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

A distrus Dacia Logan cu o crosă

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, arată reprezentanţii Sindicatului Europol pe Facebook.

Poliţiştii de la Secţia 7 s-au autosesizat şi au demarat cercetările pentru indentificarea tuturor celor implicaţi în acest episod reprobabil. Incidentul a fost înregistrat duminică, în jurul orei 21:00. Până în prezent, victima nu a depus o plângere penală.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi curând pentru a aflat ultimele informaţii despre acest conflict şocant care arată la ce nivel au ajuns tensiunile din traficul rutier.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: