Evenimentul Zilei > Politica > Atac din interiorul PSD. „Să se alunge gașca de securici care a confiscat partidul”
Atac din interiorul PSD. „Să se alunge gașca de securici care a confiscat partidul”

Atac din interiorul PSD. „Să se alunge gașca de securici care a confiscat partidul”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, trecut pe linie moartă în „regimul” Ciolacu, a lansat un atac la adresa „găștii de securici care a confiscat partidul”. Pe de altă parte, a lăudat plecările din partid ale foștilor colegi, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

El le-a urat succes în noul drum ales de Pleșoianu și Nicolae considerând că lor li se vor alătura și alți oameni curajoși care nu acceptă „să fie umiliți de tot felul de ciolaci”.

Pe cai mari pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea, Ștefănescu a fost pus la „index” odată cu venirea lui Marcel Ciolacu la cârma PSD.

„Le urez mult succes prietenilor mei Liviu Plesoianu și Șerban Nicolae! Au ales un nou drum, fārā trādātori, marionete și securistoizi! Fārā slugi și aplaudaci ai sistemului! Lor li se vor alātura alți oameni curajoși, care nu au acceptat sā fie umilți de tot felul de ciolaci!

Mā intrigā insā tācerea arsurzitoare a miilor de membri PSD! Care nu au înțeles nici in al 12-lea ceas cā, odatā cu plecarea lor, partidul s-a rupt definitiv! Și s-a ajuns aici pentru cā nimeni nu a indrāznit sā ia atitudine! Și sā alunge gașca de securici care a confiscat PSD! Insā electoratul nostru a înțeles deja cum stau lucrurile in realitate! Și asta se va simți la vot”, a scris pe pagina sa de Facebook Codrin Ștefănescu.

Liviu Pleşoianu și Șerban Nicolae au demisionat din PSD, deși erau apreciați de colegi, după ce au rămas în afara listelor pentru parlament.

Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae candidează la parlamentare

Cei doi politicieni nu au rămas însă pe drumuri. Ei s-au înscris în Partidul Ecologist Român, pe listele căruia vor și candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Las campionilor în intrigi interne bucuria de a justifica de ce au blocat procedura şi au preferat impostura. Am decis să candidez pentru un nou mandat de senator. Îi mulţumesc lui Dănuţ Pop şi colegilor săi din Partidul Ecologist Român pentru că mi-au oferit această posibilitate şi au asigurat formalităţile necesare. Pe unii îi cunosc de mai mult timp şi împreună am conceput proiectul prin care scoaterea din ţară a lemnului brut să fie interzisă pentru zece ani şi sancţionată ca infracţiune.

Nu sunt o vedetă politică şi nici soluţia-miracol. Sunt un om de echipă. De aceea, alături de colegii de la PER şi în echipă cu Liviu Pleşoianu, cu transparenţă şi onestitate, ca întotdeauna, vreau să ofer electoratului din Bucureşti o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială şi viaţă sănătoasă. O alternativă la listele cu candidaţi „de import”, la cele cu „implant de celebrităţi” şi la cele care se bazează pe atacul la sacii cu voturi”, a scris Şerban Nicolae pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.