Evenimentul Zilei > Actualitate > „Atac din ceruri”. Fenomenul care i-a îngrozit pe ruşii aflaţi la plajă în Siberia | GALERIE FOTO
„Atac din ceruri”. Fenomenul care i-a îngrozit pe ruşii aflaţi la plajă în Siberia | GALERIE FOTO

„Atac din ceruri”. Fenomenul care i-a îngrozit pe ruşii aflaţi la plajă în Siberia | GALERIE FOTO

Turiștii aflați pe plaja râului Ob, din Siberia, au avut parte de șocul vieții lor când, într-o zi cu temperaturi de 37 de grade Celsius, au fost loviți, din senin, de o ploaie cu grindină de dimensiunea mingilor de golf, relatează Daily Mail.

Imaginile surprinse pe plaja din Siberia par desprinse dintr-un film apocaliptic, pe fundal putându-se auzi țipetele adulților și cele ale copiilor, în timp ce încercau să se adăpostească sub copaci.

"Parcă ne-ar fi lovit gloanțe căzute din cer", "A fost ca un atac din ceruri", "Dacă mor, să știi că te iubesc", sunt câteva dintre strigătele celor aflați pe plaja râului Ob. Potrivit martorilor, vremea s-a înrăutățit brusc, fără niciun semn de avertizare, motiv pentru care turiștii au fost luați pe nepregătite.

Furtuna violentă, însoțită de grindină, a lovit plaja din Novosibirsk sâmbătă după-amiază, în timp ce sute de persoane se răcoreau în apele râului Ob, al cincilea ca lungime din lume.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: