Evenimentul Zilei > Horoscop > Astrologia, destinul și percepția timpului. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Astrologia, destinul și percepția timpului. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astrologia, destinul și percepția timpului. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Caracterul tău întreprinzător şi mereu gata să ajute pe cei din jur îţi aduce aprecieri şi aliaţi. Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de schimbarea ideilor, ci de ceva mai profund!

7 octombrie

 

Astrologia, destinul și percepția timpului. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 7 octombrie s-au născut Heinrich Himmler, Niels Bohr, Ulrike Meinhof, Vladimir Vladimirovici Putin, Diana Lupescu, Luminiţa Anghel, Iosif Petschowski, Alexandru Jebeleanu, Eusebiu Camilar.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Serghie, Vah, Iulian, Chesarie şi Polihronie. Nimic în „Kalendar”.

 

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi am avut ceva timp ca să vă citesc o parte din epistole. După cum v-am spus de mai multe ori, nu mai răspund la corespondență, dar o citesc.

Există în domniile voastre mult bun simţ, dorinţa de a ştii, patriotism şi ceva care l-aş numi simţul intuitiv al înţelepciunii. Bănuiţi ceva, aţi citit undeva, ceva, cumva, aţi auzit. Vi s-a şoptit, umblă zvonul. Sau pur şi simplu aşa simţiţi! Totul pare confuz şi misterios, dar poartă promisiunea unui lucru important.

Un tânăr din republică, aflat cu părinţii în Marea Britanie, în ultima clasă la Eton, mă întreabă care este legătura dintre astrologie şi a patra dimensiune. A citit el undeva, dar nu-şi mai aminteşte… dar este important! Interesant este că apropierea dintre astrologie şi a patra dimensiune se mai găseşte în corespondenţă!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: