Evenimentul Zilei > Actualitate > Asta le întrece pe toate. Un client a găsit un „sfârc” în sandwich-ul cu şuncă. Imagini cum n-aţi mai văzut. FOTO
Asta le întrece pe toate. Un client a găsit un „sfârc” în sandwich-ul cu şuncă. Imagini cum n-aţi mai văzut. FOTO

Asta le întrece pe toate. Un client a găsit un „sfârc” în sandwich-ul cu şuncă. Imagini cum n-aţi mai văzut. FOTO

Pare ireal dar s-a întâmplat. Un client a rămas şocat de ce a putut să găsească în sandwich-ul său. Când a dorit să vadă dacă conţine slănina care-i place în faţa ochilor i-a apărut un sfârc.
Clientul McDonald’s a rămas dezgustat după ce a găsit „mamelonul” în rola de slănină,  promiţând să devină vegan după ce a susținut că a găsit un sfârc în sandwich-ul său cu slănină.
Simon Robinson, în vârstă de 27 de ani, a obținut mai mult decât se putea gândi atunci când a intrat la McDonald’s pentru micul dejun la începutul acestei săptămâni. Înainte de a lua o mușcătură în sandvișul cu slănină, l-a deschis pentru a verifica câte felii avea înăuntru. Numai că în loc de șuncă a găsit ceea ce crede că este un sfârc de porc.

Îngrozit, a făcut multe fotografii și s-a plâns la sediul central al lanțului de fast-food

McDonalds
Șocat, Robinson s-a dus înapoi la casa sa din Prudhoe, Gateshead, pentru a-i arăta şi mamei sale ce a găsit înăuntru. El spune că și ea a fost dezgustată.

Mamelonul McDonald's

El a spus: „L-am deschis și ce am găsit este revoltător. M-a determinat să nu mai consum carne. Mă gândesc să devin vegan acum. Este un tratament destul de obișnuit pentru mine ca după ce primesc un sandwich cu șuncă de la McDonald’s să-l deschid pentru a vedea ce conține şi să verific ce este în interior… de data aceasta se pare că a fost pe deplin justificat”.

Domnul Robinson a spus că a mâncat restul ruloului, dar a lăsat partea care crede că avea mamelonul pe el.

Sfarcul porcului McDonald's

El spune că a contactat pe cei de la McDonald’s și le-a spus că le trimite să vadă şi ei ce-a găsit, şi să ducă mamelonul la un laborator pentru examinare. Dar Robinson se teme că, dacă l-ar trimite lor înapoi, „ar putea să-l elimine”.

Ca răspuns la revendicări, un purtător de cuvânt al McDonald’s a spus: „Folosim slănină în toate rulourile noastre  și, din cauza locației din care este preluată această bucată, suntem siguri că acest client greșește în revendicarea sa. Înțelegem că clientul este în legătură cu echipa noastră de servicii pentru clienți, care oferă asistență suplimentară”.