Evenimentul Zilei > Actualitate > O ASISTENTĂ TV din România a ajuns VEDETĂ într-un FILM PENTRU ADULȚI. IMAGINILE cu ea GOALĂ i-au distrus CARIERA – FOTO
O ASISTENTĂ TV din România a ajuns VEDETĂ într-un FILM PENTRU ADULȚI. IMAGINILE cu ea GOALĂ i-au distrus CARIERA – FOTO

O ASISTENTĂ TV din România a ajuns VEDETĂ într-un FILM PENTRU ADULȚI. IMAGINILE cu ea GOALĂ i-au distrus CARIERA – FOTO

O asistentă TV din cadrul unei emisiuni foarte cunoscute din România a ajuns vedetă într-un film pentru adulți. Aceasta a fost filmată complet dezbrăcată.

A apărut la emisiunea „Cireaşa de pe tort” de la Prima TV, a fost o vreme şi la Antena 1, apoi s-a mutat la Kanal D. Aceasta este, pe scurt, traiectoria în 2015 a tinerei Larisa Munteanu, care şi-a câştigat notorietatea ca iubită a lui Stelian Ogică şi ca dansatoarea preferată a maneliştilor.

Consacrată ca stripteuză, Larisa Munteanu (20 de ani) s-a dezbrăcat aproape de tot într-o emisiune a lui Dan Capatos, când s-au „înfruntat” pentru ea Ogică şi Dani Prinţul Banatului. Telespectatorii au sperat să vadă mai mult, dar nici chiar după miezul nopţii regulile CNA nu puteau fi încălcate.

Click! a obţinut o înregistrare video explozivă, în care Larisa Munteanu apare complet goală. Totul, într-un cadru intim, în care se manifestă plenar. Deşi nu i se vede faţa bine, tatuajul de pe piciorul drept este inconfundabil. Larisa nu este singură: o amică, la fel de goală, face echipă cu ea pentru un număr de dans erotic.