Evenimentul Zilei > Actualitate > O fostă ASISTENTĂ TV de la noi s-a DEZBRĂCAT COMPLET! Imaginile care vă vor ABURI MONITOARELE – Galerie Foto
O fostă ASISTENTĂ TV de la noi s-a DEZBRĂCAT COMPLET! Imaginile care vă vor ABURI MONITOARELE – Galerie Foto

O fostă ASISTENTĂ TV de la noi s-a DEZBRĂCAT COMPLET! Imaginile care vă vor ABURI MONITOARELE – Galerie Foto

Eva Kent, una dintre cele mai sexy blonde din showbiz-ul românesc, a comis-o din nou! Fosta prezentatoare TV a pozat din nou într-o ipostază extrem de provocatoare.

După ce a devenit celebră datorită bustului generos, Oana Oprea, aşa cum este trecută în buletin, şi-a scos bijuteriile la vedere. Diva nu ezită să îşi expună formele bine definite ori de câte ori are ocazia.

Fosta asistentă TV apare goală, în propriul dormitor. Poza a avul mare succes, iar reprezentanţii sexului tare au asaltat-o cu zeci de mesaje. „Eşti perfecţiunea intruchipată”, este doar unul ditre mesajele primite de senzuala blondină.

Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, este din Turnu-Severin şi a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. Ea a acceptat să facă acest lucru după ce l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină impresar în timpul unei vacanţe în Italia. 

Foto Facebook

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: