Evenimentul Zilei > Actualitate > Asiatica cu CEL MAI SEXY POSTERIOR din lume, OBLIGATĂ să stea numai în casă! MOTIVUL este ȘOCANT – GALERIE FOTO
Asiatica cu CEL MAI SEXY POSTERIOR din lume, OBLIGATĂ să stea numai în casă! MOTIVUL este ȘOCANT – GALERIE FOTO

Asiatica cu CEL MAI SEXY POSTERIOR din lume, OBLIGATĂ să stea numai în casă! MOTIVUL este ȘOCANT – GALERIE FOTO

Gao Qian, o tânără de 19 ani din China a fost desemnată la un concurs de frumusețe femeia cu cel mai frumos posterior din lume. Juriul a fost încântat să constate că tânăra are un fund cu o formă perfectă.

Gao Qian nu are însă cea mai fericită viață, după concursul de frumusețe la care a participat. Tânăra susține că nu poate ieși pe stradă în pantaloni prea strâmți, întrucât toată lumea are obiceiul să se uite la posteriosul său.

Concursul organizat în China s-a vrut o replică a celui din Bazilia, în care sunt premiate emeile cu cele mai atractive posterioare. Concursul a avut atât de mult succes, încât Gao Qian a devenit celebră în întreaga țară. Acesta este și motivul pentru care tânăra a ajuns să se ferească de a mai ieși în lume.

Tânăra a concurat alături de alte 50 de femei. Juriul format din 7 persoane i-a dat lui gao doar note de zece.

Gao Qian are 1,7 m înălțime și 60 de kilograme. Petrece aproximativ șase ore pe zi la sală pentru a-și menține formele pe care le are.

Tânăra a mărturisit de curând că preferă să stea cât mai mult în casă, pentru a nu fi răpită sau chiar violată.