Cu toate că au trecut de jumătatea traseului, aventura nu se oprește aici, iar concurenții vor fi nevoiți să depășească nenumărate încercări în drumul lor către Mumbai, punctul final al competiției.

ASIA EXPRESS Oase, coechipierul lui CRBL, va trece prin momente de cumpănă în urma unei accidentări la picior: „Când am încercat să îndrept laba piciorului aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După mi-am dat seama că m-am lovit și la cap”.

ASIA EXPRESS Oase se va prăbuși la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale și transport urgent către spital, iar soarta lui CRBL în cursă va rămâne sub semnul întrebării: „Drumul meu spre casă începe să se întrevadă ”, va mărturisi acesta îngrijorat.

ASIA EXPRESS Concurenților le vor mai fi pregătite și alte surprize mai mult sau mai puțin plăcute. Gina Pistol le va da o veste acestora și va transmite un mesaj emoționant, care îi va lăsa pe toți fără cuvinte. „Și când crezi că le-ai văzut pe toate, că le știi pe toate, că le-ai înțeles pe toate la Asia Express, chiar în momentul acela se întâmplă ceva incredibil”.

Ce echipă va reuși să câștige imunitatea etapei, dar și ce elemente-surpriză va ascunde ediția din seara aceasta, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00, scrie Cancan.

 

Te-ar putea interesa și: