Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar: 

– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după 
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a scris Andreea Bălan pe pagină ei oficială de Facebook, conform wowbiz.ro.

Deși Andreea Bălan nu le-a oferit numele concurentelor la care făcea referire, internauțîi au înțeles că era vorba despre Bianca Drăgușanu și Ana Morodan.

„Ai mare dreptate, Andreea!!! Bianca și cu Morodan nu au ce caută acolo… Una înjură și jignește pe cine îi iese în cale și cealaltă îl face pe partenerul său de tot râsul. Se cred mari dive și mai presus decât toți ceilalți”, “Asta se întâmplă când o persoană mediocră ajunge «divă», ea care înainte era ruptă de foame acum ajunge să fie mare doamnă care, de fapt, se crede, pentru că nici în visele ei nu va ajunge. (…).În seară asta a demonstrat că nu cunoaște nicio noțiune de respect, ea fiind mai presus de oricine, iar ceilalți, preșul ei. Rusineeeee! ”, “Am mai scris asta! Da, e țărancă proastă! Poate avea bani! Mai făînă a fost Margherita de 1000 de ori!”, “Întrebare: Bianca Drăgușanu pe ce post se încadrează fiind «persoană publică»?”, “Eu, una, o penalizăm și o descalificam pentru jigniri și înjurături!” sunt câteva dintre sutele de mesaje pe care le-a adunat postarea Andreei Bălan.
Bianca Drăgușanu a înjurat la TV
Bianca Drăgușanu s-a enervat în timp ce, alături de sora ei Oana, îndeplinea o sarcină dintr-un show TV. Oana trebuia să recunoască mai multe condimente din Sri Lanka, țara în care se desfășoară show-ul, iar Bianca trebuia să le rostească în limba locală.

„Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, că să-ți zic cum se numește mizeria asta!  I-am zis cum se numesc condimentele în românește. Și vă pot reproduce dar vor fi bip, bip, bip și din nou bip bip. Mă duc acasă! Nu mă ia nimeni la mișto! El știe să vorbească limba mea?”, a răbufnit Bianca Drăgușanu.  

 

Te-ar putea interesa și: