Lucian Voicu, în vârstă de 30 de ani, este operator de imagine la „Asia Express”  încă din primul sezon. Acesta vine din Buftea și face meseria asta de cinci ani. Inițial,  a lucrat ca asistent de cameră la filme și seriale, dar și în montaj.  

„Pe mine m-a prins din prima, de fapt, din a doua, de la sezonul din India. Și fiindcă mi-am pus tot felul de întrebări în timpul emisiunii, mai ales despre ce aș face eu în locul concurenților, am vrut să vorbesc cu cineva care nu e vedetă, dar e parte vitală din show” a recunoscut Lucian. 

Drumul lui Lucian către „Asia Express” a început încă din primul sezon, informează vice.com. 

În perioada octombrie-decembrie 2018, Lucian Voicu a filmat între 10 și 12 ore pe zi. O căldură ca-n iad, cărând pe umeri o cameră de peste zece kilograme. 

În timpul fumărilor la  „Asia Express”, dimineața trezirea se făcea la ora cinci dimineața. Pauza însemna mâncare și odihnă. În restul timpului, Lucian alerga alături de concurenți și surprindea tot ce fac. 

Lucian a spus că cel mai greu lucru pe care l-ai făcut în acest sezon a fost misiunea cu urina de vacă. 

„Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”.

Lucian a mai spus că la început a avut mari probleme cu stomacul din cauza alimentației. Însă, pe măsură ce organismul s-a acomodat, totul a fost ok. 

Lucian a mai povestit despre locuitorii din Sri Lanka că erau forte suspicioși inițial dar s-au acomodat după o perioadă. 

„Spun asta pentru că atât în Sri Lanka, dar mai ales în India, oamenii erau destul de suspicioși, mai ales în momentul în care își căutau cazare. În ceea ce privește autostopul, nu știu cât le eram de ajutor, fiindcă erau nevoiți să găsească mașini cu trei locuri disponibile, ca să încăpem toți; ceea ce nu era chiar simplu, mai ales când opreau mașini mici”.   

 

Te-ar putea interesa și: