Evenimentul Zilei > Politica > Aseară, târziu, la Vama Veche: Ciolacu, cu o bere în față, a făcut mișto de Cîțu: ”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou”
Aseară, târziu, la Vama Veche: Ciolacu, cu o bere în față, a făcut mișto de Cîțu: ”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou”

Aseară, târziu, la Vama Veche: Ciolacu, cu o bere în față, a făcut mișto de Cîțu: ”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou”

Marcel Ciolacu i-a luat fața premierului Cîțu. A ajuns înaintea lui la Vama Veche. De acolo, i-a transmis un mesaj

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a publicat imaginea momentului. El a fost aseară în Vama Veche. ”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou” a scris Marcel Ciolacu, în descrierea imaginii. Lângă Marcel Ciolacu, sunt Sorin Grindeanu, fost premier al României și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Acesta din urmă a avut un schimb de replici, prin intermediul presei, după ce premierul anunțase că o să mearga la Vama Veche. Primarul comunei Limanu i-a transmis atunci: ”Îi recomand domnului premier Florin Cîțu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, la acel moment.

Ciolacu, Grindeanu , Vasile Dîncu, dar și primarul Daniel Georgescu au stat la o terasă și au băut bere la halbă, mai apoi s-au plimbat prin Vamă, unde la miezul nopții distracția era în toi. Îmbrăcați cu haine lejere, politicienii nu au atras în mod special atenția tinerilor, nici când s-au oprit în fața unui club unde se cântau coveruri Phoenix.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: