Evenimentul Zilei > Monden > Aşa de grav i-a intrat la apă portul popular. Cântăreaţa Emilia, cum n-ati mai văzut-o!
Aşa de grav i-a intrat la apă portul popular. Cântăreaţa Emilia, cum n-ati mai văzut-o!

Aşa de grav i-a intrat la apă portul popular. Cântăreaţa Emilia, cum n-ati mai văzut-o!

Emilia Dorobanțu a postat pe social media o imagine cu ea în costum de baie iar aprecierile au curs din partea fanilor.

Emilia Dorobanți este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgirte tinere interprete de muzică populară din țară…şi de o frumuseţe răpitoare. Artista este foarte iubită de români, concertele sale fiind o încântare,  iar în mediul online, unde își încântă admiratorii cu aparițiile sale de asemenea este la fel de apreciată.

Emilia Dorobanțu și-a cuferit fanii de pe Instagram cu cea mai recentă imagine postată pe contul ei, în care apare în costum de baie. Arista s-a fotografiat pe plajă cu un coș de fructe în brațe.

”Cine mai dorește , cine mai poftește … ”, a scris  Emilia Dorobanțu ataţând fotografia cu pricina.

Aprecierile au curs din partea fanilor fiind realmente cuceriți de frumuseţea Emiliei Dorobanțu

Imaginea cu Emilia Dorobanțu în costum de baie i-a cucerit pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceştia s-au întrecut în complimente și nici nu e de mirare, pentru că interpreta de muzică populară are cu ce lăuda din punct de vedere fizic. Are o siluetă impecabilă și un corp armonios.

”Minune delicată și foarte frumoasă”, ”Ești superbă, frumoasă și talentată”, ”Frumoasă”, Foarte frumoasă, felicitări”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă foc și cu toate calitățile”, ”Bun, bun”, ”O, cât ești de frumoasă”, ”Ești cea mai frumoasă floare a muzicii populare”, ”Ești superbă”, ”Toată lumea dorește la o asemenea frumusețe”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de Emilia Dorobanțu de la prietenii săi virtuali.

Primul contact cu scena l-am avut la vârsta de 7 ani

”Era prima oara când cântăm în față a câtorva sute de oameni la sărbătoarea din localitatea mea și de fiecare dată când mă întorc să cânt pe aceea scenă devin nostalgică. Momentul unic și memorabil al sufletului meu rămâne rechemarea pe scena Festivalului “Maria Tănase “ în timpul concursului de către public , înmânarea premiului 1 de către maestrul Tudor Ghorghe și cuvintele acestuia ce au rămas întipărite în mintea și inima mea de copil: “Fata asta știe ce cântă și cum cântă “. Povestind acum, îmi dau lacrimile de emoție și bucurie, deoarece eram un simplu tânăr ce bătea la porțile afirmării”, spunea Emilia Dorobanțu într-un interviu, potrivit tacataca.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.