Evenimentul Zilei > Monden > Așa arată nasul Danielei Crudu după ce i l-a fisurat iubitul croat! Și-a dat jos bandajele. FOTO
Așa arată nasul Danielei Crudu după ce i l-a fisurat iubitul croat! Și-a dat jos bandajele. FOTO

Așa arată nasul Danielei Crudu după ce i l-a fisurat iubitul croat! Și-a dat jos bandajele. FOTO

După ce în urmă cu câteva săptămâni a încasat o bătaie soră cu moartea, Daniela Crudu și-a dat bandajele jos și e determinată să-și ia viața de la capăt. Medicii i-au recomandat, atunci, să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a repara trauma produsă de pumnii iubitului croat.

Daniela Crudu a ajuns la spital cu fața tumefiată, fisură de piramidă nazală, o gleznă luxată și o traumă sufletească peste care probabil că va trece cu greu.

Cel pe care îl iubea de mai bine de un an a luat-o la bătaie în urma unei discuții legate de bani, spun ziarele de scandal, care mai dezvăluie că vedeta i-ar fi provocat o „pagubă” de 70.000 de euro.

Recuperarea brunetei a fost grea, medicii i-au aplicat numeroase tratamente, dar se pare că rănile s-au vindecat. Duminică, Daniela Crudu a participat la prima ei ședință foto după acest incident și, cu ajutorul machiajului realizat de sora ei, Ana, diva arată la fel ca înainte.

Nasul Danielei Crudu pare „la locul lui”.