Evenimentul Zilei > Actualitate > Aşa arată MAŞINA CU NUMERE DE BULGARIA care îi aparţinea lui Dan Condrea şi care ÎI PUTEA SALVA VIAŢA l Foto galerie
Aşa arată MAŞINA CU NUMERE DE BULGARIA care îi aparţinea lui Dan Condrea şi care ÎI PUTEA SALVA VIAŢA l Foto galerie

Aşa arată MAŞINA CU NUMERE DE BULGARIA care îi aparţinea lui Dan Condrea şi care ÎI PUTEA SALVA VIAŢA l Foto galerie

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ridicat multe semne de întrebare şi încă mai ridică.

Foarte multe comentarii legate de tragicul eveniment de duminică au ca obiect maşina în care se afla Condrea.

“Dacă Dan Condrea s-ar fi aflat într-o altă maşină şi nu într-una de firmă (n.r. – marca Opel), ar fi putut supravieţui teribilului impact?”

Aceasta a fost întrebarea pe care şi-au pus-o mulţi dintre cei care au comentat accidentul mortal în care a fost implicat Condrea.

Răspunsul la această întrebare nu va fi aflat niciodată, dar este uşor de înţeles că o maşină de teren, precum cea despre care jurnaliştii de la promotor.ro susţin că i-ar fi aparţinut lui Condrea, este mai rezistentă decât autoturismul de firmă în care acesta şi-a pierdut viaţa.

Dan Condrea a murit duminică într-un accident de circulație petrecut în judeţul Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar mașina a fost ridicată în timp record de autorități. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: