Evenimentul Zilei > Actualitate > Arta SUPRAÎNCĂRCĂRII. Prostie sau inventivitate remarcabilă? | GALERIE FOTO
Arta SUPRAÎNCĂRCĂRII. Prostie sau inventivitate remarcabilă? | GALERIE FOTO

Arta SUPRAÎNCĂRCĂRII. Prostie sau inventivitate remarcabilă? | GALERIE FOTO

Unii chiar n-au simţul măsurii, iar acest lucru se reflectă în excesele comportament sau de limbaj pe care le adoptă. Inclusiv când vine despre excesele legate de supraîncărcare.

Este remarcabil de câtă inventivitate dă dovadă mintea omenească doar pentru a transporta cât mai mult odată. Imaginile care circulă pe net dovedesc fără doar şi poate, că riscul la care se supun protagoniştii nici nu este luat în calcul. Mai mult, prostia lor îi poate costa şi pe alţii.

Uimitor este că transportul de animale este pentru acest fel de oameni similar cu cel al baloţilor de paie, iar oamenii care stau ca sardelele cotaţi pe stive imense au devenit aproape o postură care nu mai sperie pe nimeni în acea parte a lunii unde această practică se pare că devine un obicei.

 

Mă pot uita la aceste imagini toată ziua și nu se oprește să fie amuzant . Aceasta este remarcabil ceea ce mintea umană poate gândi să facă, chiar dacă acest lucru este foarte riscant sau prost să facă . Dar niciodată nu se oprește pentru a fi amuzant și să ne uimească peste tot din nou .

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.