Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Care este starea artistului
Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Care este starea artistului

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Care este starea artistului

Celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns în stare gravă la spital! Totul s-a întâmplat după o bună perioadă în care acesta s-a simțit destul de slăbit din punct de vedere al sănătății, iar acum a avut stări de rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Marele actor s-a simțit rău timp de mai multe zile iar acum se află internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor care fac tot ce pot pentru a-i stabiliza starea. 

Actorul Alexandru Arșinel a împlinit de curând 80 de ani și spunea, în urmă cu o lună, că nu stă foarte bine cu sănătatea.

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, a povestit actorul, potrivit spynews.