Evenimentul Zilei > Actualitate > Arșinel, ANUNȚ-ȘOC la îmormântarea Cristinei Stamate: „Suntem VINOVAȚI că nu am fost mai aproape de EA”
Arșinel, ANUNȚ-ȘOC la îmormântarea Cristinei Stamate: „Suntem VINOVAȚI că nu am fost mai aproape de EA”

Arșinel, ANUNȚ-ȘOC la îmormântarea Cristinei Stamate: „Suntem VINOVAȚI că nu am fost mai aproape de EA”

Cristina Stamate a fost înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind condusă pe ultimul drum de artiști, colegi de la Teatrul 'Constantin Tănase', prieteni și admiratori.

Câteva sute de oameni au așteptat cu flori și lumânări cortegiul funerar la Cimitirul Bellu. „A ținut ani de zile casa închisă la Constantin Tănase. A servit teatrul și publicul la cel mai înalt nivel. A trăit destul de mult singură în ultimii ani și cred că toți suntem vinovați. O regretăm. Așa cum Stela a lăsat un gol uriaș… Nu e un blestem, e un destin. Toți suntem condamnați la un parcurs în viață”, a spus Alexandru Arșinel la plecarea cortegiului funerar de la Teatrul 'Constantin Tănase.

Mai mult, actorul a făcut și o mărturisire care a cutremurat pe toată lumea. Alexandru Arșinel a mărturisit că actrița Cristina Stamate suferea mult, iar singurătatea a determinat-o să nu își dorească să mai trăiască.

„Pleacă după o suferinţă destul de grea. A trăit destul de singură în ultimii ani. Toţi suntem un pic vinovaţi că nu am fost mai aproape de ea, cu toate că a jucat în aproape toate spectacolele noastre”, a spus Alexandru Arşinel la ieșirea din Teatrul Constantin Tănase.

Cristina Stamate a murit luni la vârsta de 71 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus marți la Teatrul "Constantin Tănase" și zeci de bucureșteni au venit să îi aducă un ultim omagiu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.