„Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o.

Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon”, a spus Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

Şeful Executivului a mai spus că cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că pot să vorbească cu premierul. Orban a adăugat faptul că mulţi dintre interlocutori nu credeau că vorbesc chiar cu premierul: „Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie”.

În replică, PSD a anunțat că nu a distribuit numărul de telefon al premierului și chiar îi dă un sfat.

„PSD #nu a distribuit nici oficial, nici neoficial numărul de telefon 0723 551 XXX.

Cu această ocazie îl îndemnăm pe dl. Ludovic Orban ca, atunci când își mai cumpără ceva la promoție, să nu-și mai lase numărul de telefon”, a transmis PSD pe pagina de Facebook a partidului.