Evenimentul Zilei > Sport > Aroganță marca Becali. Cum a scos din buzunar, într-o secundă, un sfert de milion de euro!
Aroganță marca Becali. Cum a scos din buzunar, într-o secundă, un sfert de milion de euro!

Aroganță marca Becali. Cum a scos din buzunar, într-o secundă, un sfert de milion de euro!

Când vine vorba să se dea mare, nimic nu stă în calea lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Omul de afaceri este convins că va da lovitura carierei cu Florinel Coman, drept pentru care nu îi refuză niciun moft. Noua sa feblețe are o cotă de piață uriașă – 20 de milioane de euro i-a stabilit prețul Gigi Becali, sumă sub care se jură că nici nu se așează la masa discuțiilor.

Ca să arate cât de mult ține la Florinel Coman, Gigi Becali a povestit că i-a cumpărat jucătorului un apartament de 250.000 de euro. A fost dorința fotbalistului, iar latifundiarul din Pipera s-a conformat într-o secundă, nedorind să-l supere cu ceva pe atacantul său.

„Dacă îi ceri patronului 250.000 de euro ca să-ți iei apartament și patronul nu îți oprește banii ăștia din salariu și îți face toate poftele, nu mai emiți pretenții. Trebuie să le faci poftele! Tu ceri pe mine 20 de milioane și eu nu am bani să iau casă!?”, și-a povestit Gigi Becali, la ProX, ultima aroganță.

Cum negociază vânzarea lui Coman: „Din 10 în 10 milioane”

În privința ofertelor pentru Florinel Coman, Gigi Becali recunoaște franc că nu are niciuna. Însă, patronul FCSB este pregătit în orice moment. Spune că are făcută și strategia, știe cum să abordeze tratativele cu cluburile interesate.

„Nu am avut nicio ofertă pentru Florinel. Nu-l dau pe 12 milioane de euro, la Coman se negociază din 10 în 10 milioane. La ora asta, Florinel a început să-l copieze pe Neymar, are dribling, face spectacol. Asta se cere în Europa și el e genul ăsta de jucător. Acum e jucător de 20 de milioane de euro, dar, dacă mai dă două goluri la națională, e de 30 de milioane!”, a declarat Gigi Becali.

Gol în derby-ul cu Dinamo

Florinel Coman a fost printre cei mai buni jucători de pe teren în derby-ul FCSB – Dinamo, scor 1-1, disputat sâmbătă seară, pe Arena Național.

„Perla” lui Gigi Becali a marcat golul vicecampioanei și pe lângă asta a fost mai mereu în centrul fazelor de atac ale „roș-albaștrilor”, asumându-și în dese rânduri rolul de lider de echipă.