Mai tare ca Băile Felix. Stațiunea uitată renaște și rezolvă o mulțime de probleme

Mai tare ca Băile Felix. Stațiunea uitată renaște și rezolvă o mulțime de probleme

O stațiune din România îi va ajute pe cei care au diverse probleme de sănătate să le rezolve fără să mai ia diverse tratamente. În plus, este destul de aproape de București și există mai multe căi de acces spre această zonă, inclusiv cu trenul.

Stațiunea balneoclimaterică din localitatea Bârla, județul Argeș, este o destinație turistică ce atrage an de sute de persoane care au probleme medicale. Acestă zonă este cunoscută de mulți români care se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Localitatea Bârla este destul de aproape de Capitală, ceea ce înseamnă că nu vei pierde mult timp pe drum.  În plus, turiștii pot ajunge la această stațiune destul de ușor pentru că există diverse căi de acces, inclusiv cu trenul.

Persoanele care nu au o mașină personală și vor să ajungă în această stațiune trebuie să știe că sunt mai multe autobuze care pleacă din diferite orașe. Turiștii vor avea la dispoziție aparatură modernă pentru tratamentul diversele boli. La această stațiune sunt și instalaţii pentru electroterapie și băi calde cu apă minerală. Stațiunea balneoclimaterică este perfectă pentru cei care suferă de reumatism sau se confruntă cu afecțiuni neurologice periferice. De asemenea, turiștii își pot trata entorsele, luxațiile și fracturile, dar și alte afecțiuni medicale.

Staţiunea balneoclimaterică Bădeşti atrage o mulțime de turiști an de an

Staţiunea balneoclimaterică Bădeşti este unul dintre cele mai importante obiective turistice din zona Munteniei și este construită la aproximativ 60 de kilometri distanță de orașul Pitești din județul Argeș. De asemenea, stațiunea de tratament este cunoscută de oameni din toate colțurile României. Un localnic a spus că satul din comuna Bârla a fost redenumit între anii 1970-1990, perioadă în care a fost construit complexul turistic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mulți muncitori lucrau la forajul de petrol și au descoperit apele termale cu efecte asupra sănătății. Ulterior, ei au scos la suprafață un amestec de apă termală cu lichid de foraj. La scurt timp distanță a fost construită stațiunea cu băi termale iodurate, clorosodice, care este comparată cu cea de la Băile Felix, județul Bihor. „Este ca lăptic, şi lăpticul este medicament”, a spus un localnic despre medicul Alexandru Pârvu, cel care lucrează la această stațiune și îi tratează pe turiști, potrivit Jurnalul.ro.