Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA ORĂ: Au scos-o din arest la domiciliu pe ”profa de sex”!
ULTIMA ORĂ: Au scos-o din arest la domiciliu pe ”profa de sex”!

ULTIMA ORĂ: Au scos-o din arest la domiciliu pe ”profa de sex”!

Crinela Marc, profesoara din Piatra Neamț care a făcut sex cu un elev care ulterior s-a sinucis a fost eliberată din arestul la domiciliu şi plasată sub control judiciar. Ea nu mai are dreptul de a profesa în tot acest timp.

Profesoara are trei copii și a fost reținută în urmă cu trei luni, însă după câteva zile instanţa a hotărât să o plaseze în arest la domiciliu.   ”Înlocuieşte măsura arestării la domiciliu a inculpatei Marc Crinela, trimisă în judecată prin rechizitoriul nr… al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, cu măsura preventivă a controlului judiciar”, se arată în decizia instanţei.

Un elev s-a sinucis 

Crinela Marc a avut o relație sexuală cu un elev minor cu 23 de ani mai tânăr între 2015-2016, atunci când băiatul a devenit major. Profesoara a predat limba şi literatura română la Liceul Teologic Ortodox "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ, acolo unde Marius, tânărul care s-a sinucis, era printre cei mai buni elevi. La şase luni după ce relaţia lor s-a terminat, băiatul s-a aruncat în râul Bistriţa, iar cadavrul său a fost găsit după o lună, scrie Cancan.ro

„Cei doi, profesoara M.C. si elevul Marius Sandulache au fost vazuti de mai multe ori impreuna, in locuri si la ore la care nu aveau ce cauta unul langa celalalt decat daca erau intr-o relatie extrem de apropiata”, scrie tvmneamt.ro.