Evenimentul Zilei > Actualitate > Are un corp de ZEIȚĂ, dar o vârstă pe care NIMENI nu o crede! Antrenoarea de fitness care arată SENZAȚIONAL – GALERIE FOTO
Are un corp de ZEIȚĂ, dar o vârstă pe care NIMENI nu o crede! Antrenoarea de fitness care arată SENZAȚIONAL – GALERIE FOTO

Are un corp de ZEIȚĂ, dar o vârstă pe care NIMENI nu o crede! Antrenoarea de fitness care arată SENZAȚIONAL – GALERIE FOTO

Are 70 de ani, dar arată mult mai bine decât multe dintre femeile care au jumătate din vârsta ei. Este povestea senzațională a unei antrenoare de fitness care, în ciuda vârstei sale, încă mai profesează.

Peggy Hilbert este din Ponte Vedra Beach, Florida, și toată viața ei a făcut sport. De-abia la vârsta de 50 de ani și găsit vocația și a devenit antrenoare de fitness, ocupație pe care o are și astăzi.

"Este foarte important să fii în formă și să fii sănătos pentru a rămâne independent și fericit până îmbătrânești", spune Peggy, potrivit Daily Mail.

"Când le spun oamenilor ce vârstă am, toți se uită la mine și nu le vine să creadă. Sunt uluiți", a mai spus antrenoarea.

În ciuda faptului că soțul femeii a fost diagnosticat cu o boala motorie severă și a murit acum 3 ani, Peggy nu s-a lăsat îngenunchiată și a continuat să-și trăiască viața la maximum.

"Arăt tânără pentru că am o minte tânără și sunt la curent cu muzica de azi, știri și sport" a explicat femeia.