Evenimentul Zilei > Actualitate > Are capul pe spate şi mâinile lipite de piept. Imagini terifiante cu bărbatul îngrozit de Covid-19. FOTO aşa cum nu aţi mai văzut
Are capul pe spate şi mâinile lipite de piept. Imagini terifiante cu bărbatul îngrozit de Covid-19. FOTO aşa cum nu aţi mai văzut

Are capul pe spate şi mâinile lipite de piept. Imagini terifiante cu bărbatul îngrozit de Covid-19. FOTO aşa cum nu aţi mai văzut

Claudio Vieira de Oliveira, în vârstă de 44 de ani, din Monte Santo, Brazilia, suferă de o afecțiune rară în care capul este întors pe spate. Iar viaţa sa a fost pusă în pericol de Covid-19. Imaginile sunt terifiante.

Claudio Vieira de Oliveira suferă de o boală rară. Boala se numește artrogripoză multiplexă congenitală și îi afectează articulațiile, ceea ce îl lasă, de asemenea, cu atrofie musculară la picioare, iar brațele sunt lipite de piept.

Imagini terifiante cu bărbatul îngrozit de Covid-19

În imaginile de mai jos veţi putea vedea cum picioarele sale sunt atrofiate, iar brațele sale sunt lipite de piept și capul atârnând pe spate.

Claudio Vieira de Oliveira

Bărbatul de 44 de ani nu se aștepta ca viaţa sa să fie pusă în pericol după ce a luat  COVID-19, a declarat el pentru presa locală.

„Nu am avut niciodată (dificultăți), viața mea este normală”, a spus el.  Dar bărbatul ambițios și iubitor de distracție a luat virusul  și a trebuit să rămână acasă.

„Sunt în carantină completă, deoarece acest COVID este foarte agresiv, este letal, așa că suntem speriați. Îndepărtați-mă, Doamne, de această boală nenorocită ”, a declarat Oliveira.

Claudio Viera de Oliveira are o afecțiune care provoacă mai multe contracții articulare și gâtul său se pliază pe sine

„Sunt de două ori mai atent, mă izolez de peste un an și plec din casă doar pentru a rezolva lucruri pe care numai eu le pot face, cum ar fi serviciile bancare”, a adăugat el.

Claudinho, după cum se știe, nu a lăsat niciodată starea sa să-l împiedice și a mers pe genunchi de când avea 7 ani. A învățat să citească și să scrie acasă de la mama sa.

În ciuda deformării corpului, nu are probleme să vadă, să respire, să mănânce sau să bea

Claudinho a lansat, de asemenea, un DVD, o autobiografie și susține discursuri motivaționale din 2000.

„Îmi lipsește atât de mult. Am un discurs în municipalitatea Bezerra, în statul Pernamubco, programat pentru 28 aprilie. Dacă pandemia se va relaxa, vom continua ”, a spus el.

Mamei sale i s-a spus că nu va mai trăi o zi, dar a sfidat șansele

Claudinho, care este voluntar în cadrul proiectului educațional creștin pentru copiii vulnerabili, are planuri de viitor. „Vreau să susțin din nou ideile mele și să trăiesc mulți ani”, a mai declarat bărbatul, potrivit nypost.com.

Claudinho locuiește în statul brazilian Bahia și este vorbitor de motivație din 2000