Evenimentul Zilei > Monden > Are 300 de kg şi a hotărât să se arate lumii fără să-i mai pese de nimic. Galerie foto în articol
Are 300 de kg şi a hotărât să se arate lumii fără să-i mai pese de nimic. Galerie foto în articol

Are 300 de kg şi a hotărât să se arate lumii fără să-i mai pese de nimic. Galerie foto în articol

Megan Fisher, 29 de ani, originară din Pennsylvania, a decis să nu se mai simtă jenată de corpul ei. Iar imaginile postate de ea arată că nu-i mai pasă de comentariile răutăcioase.

În ciuda faptului că se confruntă cu critici zilnice din partea troll-urilor care o etichetează drept „balenă”, „vacă”, Meghan şi-a impus să nu se mai întristeze şi a trecut la treabă.

Megan cântărește 300 de kilograme

În timp ce a primit  susținere  spunând că s-a inspirat de la alte femei, mesaje extrem de crude unde este etichetată ca „balenă”, „vacă”…  curg pe social media. Dar Megan nu s-a descurajat și continuă să posteze mereu, spunând că trăieşte cea mai bună perioadă a vieţii ei.

Mândră: O femeie de 300 de litri a dezvăluit cum a învățat să-și iubească trupul după ce a murit de foame de ani buni, în încercarea de a slăbi

„Viața mea înainte de a mă muta în New York ar putea fi descrisă ca plictisitoare. Am fost nemotivat să fac orice schimbare în viața mea, în mare parte din cauza fricii”, a spus Megan.

„Am fost într-un loc de muncă mizerabil ca un casier bancar. Trăiam cu un iubit într-o relație care nu era potrivită pentru mine. Eram nemulțumit de corpul meu pentru că nici nu știam ce este fericirea.

Îndrăzneala de a purta bikini

Fulgându-și curbele: Megan Fisher, 29 de ani, care locuiește în New York, spune că și-a petrecut o mare parte din viață simțindu-se nemulțumită de aspectul ei - cu toate acestea acum a învățat să-și iubească corpul natural
„Nu aș fi purtat niciodată un bikini până nu m-am mutat la New York și mi-am descoperit noua gândire despre iubirea de sine. În liceu, eram atât de conștientă de corpul meu și credeam cu adevărat că nu voi putea niciodată să am un iubit până nu pierd în greutate.

Megan are puțin peste 11.000 de urmăritori pe Instagram și își dedică timpul pentru a arăta societății că femeile grase pot face orice. Ea este inundată în mod regulat cu mesaje de susținere din partea oamenilor care spun că au fost inspirați să îmbrace bikini după ce i-au văzut postările.

Modificări: Profesorul, originar din Pennsylvania, și-a rezervat să treacă la o ocolire gastrică în ultima tentativă de șanț de a slăbi

„Cred că unul dintre cele mai grele lucruri au fost mesajele de pe internet care conţineua lucruri urâte, numindu-mă  balenă,  vacă, spunându-mi că voi muri sau că promovez obezitatea, a declarat ea.

Critică: Megan își arată acum curbele online într-o serie de bikini și vârfuri de cultură și spune că se simte mai încrezător ca niciodată, în ciuda faptului că se confruntă cu niște crude din trolls

„De asemenea, îmi postez ținutele pe care le port și etichetez fiecare piesă, astfel încât urmăritorii mei să poată vedea piese la modă care sunt disponibile la dimensiunile acestea. Comunitatea plus size de pe Instagram a făcut o treabă uimitoare pentru a ne ajuta reciproc să găsim magazine din ce în ce mai la modă, astfel încât să nu purtăm aceleași haine și stil.

„Balena”: a fost numită tot felul de nume oribile, inclusiv „balenă” și „vacă”
Mai multe imagini cu ea puteţi urmări aici.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.