Evenimentul Zilei > Actualitate > APUCĂTURILE PERVERSE ale dictatorilor lumii. Frustratul Hitler si NESĂTULUL Fidel Castro l Foto galerie
APUCĂTURILE PERVERSE ale dictatorilor lumii. Frustratul Hitler si NESĂTULUL Fidel Castro l Foto galerie

APUCĂTURILE PERVERSE ale dictatorilor lumii. Frustratul Hitler si NESĂTULUL Fidel Castro l Foto galerie

Detalii intime, mai puţin cunoscute despre cei mai cunoscuţi lideri ai lumii, au apărut recent în mediul online.

Conform thesun.co.uk, se pare că Adolf Hitler nu era unul dintre cei mai dotaţi bărbaţi ai Germaniei din punct de vedere sexual. Exista chiar şi un cântec de război ce avea versuri referitoare la testiculul cu probleme al lui Hitler.

Conform jurnaliştilor britanici, acesta avea obiceiul de a invita actriţe pentru a întreţine raporturi intime cu acestea. Una dintre ele, Renate Muller, a declarat în trecut că lui Hitler îi plăcea să se pună în genunchi în faţa fetelor şi să fie lovit de acestea.

De asemenea, un raport al serviciilor secrete americane indica faptul că Hitler ar fi avut şi tendinţe către homosexualitate.

Liderul cubanez, Fidel Castro, a fost un adevărat Casanova în ţara lui. Se crede că poate cel mai cunoscut revoluţionar al lumii s-ar fi culcat cu 35.000 de mii de femei. “S-a culcat cu cel puţin două femei pe zi mai mult de patru decenii. Una la prânz şi alta la cină. Câteodată comanda să-i fie adusă una şi la micul dejun”, se arată într-un articol publicat de New York Post.

Benito Mussolini, conducătorul fascist al Italiei între anii 1922 și 1943, este prezent în topul liderilor celebri cu apucături perverse. Acesta nu era de acord cu monogamia şi odată a spus că era dispus să se culce chiar şi cu trei, patru femei în fiecare noapte. Specialiştii care cunosc biografia lui Mussolini cred că acesta ar fi întreţinut relaţii intime cu 5.000 de femei de-a lungul vieţii.

Saddam Hussein, președinte al Irakului în perioada 1979 – 2003, folosea Viagra pentru a-şi satisface cele trei soţii şi cinci amante. În plus, acesta avea o plăcere ciudată când viziona imagini în care erau ucişi duşmanii lui.

Mao Tse-Tung, cel mai puternic revoluţionar chinez şi lider al Partidului Comunist Chinez, avea un apetit sexual nesănătos. Mii de femei s-au convins de acest aspect, dar şi de lipsa igienei celui mai puternic revoluţionar chinez, care nu suporta săpunul. Se pare că Mao Tse-Tongue ar fi avut şi păduchi la un moment dat.

Împăratul roman Nero a intrat şi el în categoria liderilor lumii cu apucături ciudate. Acesta s-ar fi castrat pentru a-şi păstra tinereţea. De asemenea, se crede că înainte de această decizie ar fi avut o aventură cu mama lui.

Surse foto: ro.pinterest.com, jawknock.com

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: