Evenimentul Zilei > Actualitate > Apucătură bolnavă pe TikTok. Gestul care te va face să vomiți… FOTO
Apucătură bolnavă pe TikTok. Gestul care te va face să vomiți… FOTO

Apucătură bolnavă pe TikTok. Gestul care te va face să vomiți… FOTO

Lumea este în alertă mondială în plină epidemie de Coronavirus, dar încă mai există unii oameni care nu sunt atât de marcaţi sau îngrijoraţi din cauza teribilului virus apărut în China. Printre aceştia se află şi o tânără celebră pe TikTok.

Conform dailystar.co.uk, Ava Louise (22 ani) a atras atenţia cu ultima provocare postată pe platforma din ce în ce mai populară în rândul tinerilor din toată lumea.

Tânăra a decis să lingă vasul unui wc ce pare a fi al unui avion, un gest care pe cât de teribilist este, pe atât de periculos poate deveni pentru viaţa ei, mai ales în contextul în care Coronavirusul se răspândeşte cu repeziciune în peste 75 ţări ale lumii.

La final, eroina a fost mulţumită şi a arătat cele două degete în forma literei v, semn al unei victorii. Probabil victoria inconştienţei asupra ultimei fărâme de logică localizată undeva, cu multă greutate, în cutia ei craniană…

Gestul vedetei de pe TikTok a fost amendat de alţi utilizatori ai platformei. „Nu, te rog nu face din provocările Coronavirus ceva atât de stupid cum ar fi linsul unui wc.” „Da, următorul nivel de stupiditate tocmai s-a întâmplat d––i”, a reacţionat alt utilizator. „Nu-mi pot aminti un moment în care am fost mai dizgustat”, a fost o altă părere.

Încercând să se disculpe cumva, Ava a replicat criticilor că acel vas de wc nu reprezintă chiar cel mai rău lucru pe care şi-a pus gura. „Am mâncat fundul unui tip. Cât de diferit este? Jeez”, a transmis tânăra care a explicat că acţiunea ei poate fi interpretată şi ca un experiment social.

Poate a fost mai degrabă un experiment neuronal, în care Ava a încercat să vadă dacă mai are vreun neuron mai solid…

Altfel, amintim că în România numărul celor infectaţi cu temutul Coronavirus a ajuns luni, 16 martie, la 158.