Evenimentul Zilei > Monden > Apariţie-şoc a Reginei Spaniei, Letizia Ortiz. Galerie foto în articol
Apariţie-şoc a Reginei Spaniei, Letizia Ortiz. Galerie foto în articol

Apariţie-şoc a Reginei Spaniei, Letizia Ortiz. Galerie foto în articol

Regina părea să-şi fi pierdut din magia pe care o răspândea cu ani în urmă. Dar aseară a strălucit alături de Felipe pe care nu l-a mai ţinut de mână de ceva vreme.

Letizia Ortiz revine în forţă şi izbeşte cu eleganţa sa

Dacă ultimele sale apariţii lăsau senzaţia unor dubii în privinţa look-ului dar, de data aceasta, Letizia Oritz ţinteşte perfect. Şi nu numai: se pare că după ultimile tensiuni din familie a regăsit înţelegerea cu soţul Felipe care părea ruptă după cum tritrează presa spaniolă.

Elegantă şi sobră

Regina Spaniei soseşte de mână cu Felipe de Spania la Pacae Hotel din Madrid: acolo se înmânau premiile pentru jurnalism numite Francisco Cerecedo, în memoria fostului mare jurnalist spaniol dispărut în 1977. Regina, s-a prezentat cu o rochie lungă, neagră până la glezne, despicată la spate şi o fantezie florală foarte frumoasă. Rochia midi jacquard floral negru- auriu este din colecția 2019-2020 a lui Dries Van Noten şi se vinde cu suma de 2.065 dolari.

Iar dacă look-ul Letiziei Ortiz a revenit la cel ştiut de toată lumea, înţelegerea regăsită cu Felipe de Spania pare să fi risipit norii. Cel puţin aşa a părut în timpul evenimentului, că perechea regală străluceşte din nou. Pot fi însă doar aparenţe…

Imagine similară
Imagine similară
bucurie-păr-colectat-auriu-negru-645
Imagine similară
Imagine similară
Rochia midi jacquard floral negru și auriu este din colecția A / W 2019-2020 a lui Dries Van Noten