Evenimentul Zilei > Actualitate > Apariţie incredibilă a lui Meghan Markle în Canada. Foto în articol
Apariţie incredibilă a lui Meghan Markle în Canada. Foto în articol

Apariţie incredibilă a lui Meghan Markle în Canada. Foto în articol

După ce a aruncat Monarhia din Marea Britanie într-o criză fără precedent, Meghan Markle face poze pe la asociații de caritate din Canada.

Ea a făcut, în ultimele zile, mai multe vizite la organizații de caritate, în timp ce Prințul Harry și bunica sa, regina Elisabeta a II-a, încearcă să stingă scandalul stârnit de decizia celor doi de a nu-și mai îndeplini atribuțiile ce le revin ca membri ai casei regale.

Meghan a mai locuit în Canada  pe parcursul filmărilor la serialul  „Suits”, care i-a adus notorietatea. Prințul Harry pare la fel de îndrăgostit de Canada, iar cuplul a anunțat că va petrece mai mult timp acolo după ce va renunța definitiv la rolurile regale actuale.

Meghan Markle a fost văzută marți la bordul unui hidroavion plecând de pe insula Vancouver îndreptându-se spre continent, unde a vizitat mai multe ONG-uri. Prima dintre acestea a fost Downtown Eastside Women Center din Vancouver, care se descrie ca un „spațiu sigur, un sanctuar pentru femei”.

Ținute lejere

Ducesa de Sussex a abordat o ţinută lejeră – blugi, cizme lungi şi un pulover larg – în timp ce a pozat cu femeile implicate în proiectul care oferă sprijin pentru sute de femei și copii în fiecare zi.

Justice For Girls a fost o altă organizație de caritate locală care a avut parte de o vizită surpriză din partea lui Meghan.

În timpul vizitei de o oră, Meghan a băut ceai cu un grup de femei și le-a ascultat vorbind despre problemele lor. Un asistent al Justice for Girls, Zoe Craig-Sparrow, a declarat: „Am fost foarte emoționați de vizita ducesei, în ciuda condițiilor meteo cumplite din Vancouver şi că doar ce s-a întrors în Canada. Am fost surprinși de cât de angajată și informată a fost cu privire la problemele pe care le-am discutat și cât de rapid și cu grație ne-a făcut să ne simţim în largul nostru”.

Meghan Markle cel mai recent

Meghan Markle cel mai recent

Sursa foto: Express.