Evenimentul Zilei > Monden > Apariție incendiară la Antena 1. Ținuta „obraznică” a încins imaginația tuturor
Apariție incendiară la Antena 1. Ținuta „obraznică” a încins imaginația tuturor

Apariție incendiară la Antena 1. Ținuta „obraznică” a încins imaginația tuturor

Loredana Groza are unle dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc.

Anii nici pare că nici nu au trecut peste ea, astfel că Loredana Groza are un fizic impecabil pe care dorește să îl scoată cu orice preț în evidență.

Recent, îndrăgita artistă a avut o apariție provocatoare la TV! Invitată la Antena 1 pentru a își promnova noua piesă realizată în colaborare cu băieții de la Voltaj, Loredana Groza a făcut „deliciul” fanilor. Înbrăcată din cap până în picioare în negru, și cu un decolteu extrem de adânc, Loredana nu a reușit să treacă neobservată.

Invitați la “Neatza cu Răzvan și Dani”, artiștii formației Voltaj și Loredana Groza au povestit despre proiectul muzical și au cântat, în premieră, melodia “Dependenţa mea”.

În urmă cu câteva ore, Loredana Groza a urcat pe Instagram mai multe filmări în care apare cu ținuta pe care a purtat-o la filmările Dependenţa mea, cel mai nou clip al ei. Ținuta este compusă dintr-un corset extrem de decolat cu mâneci din dantelă şi plasă în partea de jos “Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, a afirmat celebra cântăreaț în urmă cu doar câteva zile când şi-a anunţat colaborarea cu trupa Voltaj, scrie Cancan.