Evenimentul Zilei > Actualitate > Apariția INCENDIARĂ fără SUTIEN a Lidiei Buble, TAXATĂ ASPRU în DIRECT. S-au ARUNCAT cuvinte GRELE: „Tu, îmbracă-te că ne vede…”
Apariția INCENDIARĂ fără SUTIEN a Lidiei Buble, TAXATĂ ASPRU în DIRECT. S-au ARUNCAT cuvinte GRELE: „Tu, îmbracă-te că ne vede…”

Apariția INCENDIARĂ fără SUTIEN a Lidiei Buble, TAXATĂ ASPRU în DIRECT. S-au ARUNCAT cuvinte GRELE: „Tu, îmbracă-te că ne vede…”

De când și-a lansat videoclipul în care apare alături de iubitul ei, Răzvan Simion, Lidia Buble este mai fericită ca oricând. Artista a cântat în premieră la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” piesa, dar nu a scăpat netaxată.

Lidia a venit îmbrăcată într-o cămașă albă, care avea un decolteu adânc și o jeanși cu o croială extravagantă. Imediat ce a performat, cântăreața a fost invitată pe canapea de Dani Oțil, care a mustrat-o mai în glumă, mai în serios pentru ținuta aleasă.

„Tu, îmbracă-te că ne vede comunitatea din Corbeanca!”, i-a zis Dani Oțil după ce Lidia Buble a interpretat cea mai nouă piesă, „Sub apă”, conform Cancan.ro. 

Artista a gustat gluma prezentatorului și i-a răspuns fără nicio ezitare.
„Vreme rele! Dai share măcar la piesa asta? Nu puteam să concep să intru într-un bazin fără să mă țin cu ambele mâini. Am făcut cursuri de scuba cu un intructor ca să pot să filmez clipul. Am reușit să învăț totul după un singur antrenament – mi-a luat două ore. (…). Videoclipul l-am filmat vreo 11-12 ore. (…).„, a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: