Evenimentul Zilei > Actualitate > Apare un nou Caz Caracal?!? Fetiță dispărută fără urmă, lângă Capitală
Apare un nou Caz Caracal?!? Fetiță dispărută fără urmă, lângă Capitală

Apare un nou Caz Caracal?!? Fetiță dispărută fără urmă, lângă Capitală

 O fetiță de 12 ani a dispărut din orașul ilfovean Bragadiru, situat lângă Capitală. Poliția anunță că minora a fost văzută ultima dată în apropierea unui magazin din localitate.

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activități specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineața zilei de 12 septembrie, a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în jurul orelor 08:20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten cu vârfurile blonde, ochii căprui. La data plecării minora purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția Puma, blugi negri și adidași roz.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze serviciul unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Dispariția misterioasă a doi minori. Poliția face apel către populație

Statisticile privind copiii dispăruţi din România sunt tot mai îngrijorătoare. Poliţia Română precizează că, în prima parte a acestui an, au fost înregistrate mai mult de 2800 de cazuri de copii dispăruţi. Cu toate acestea, pe site-ul Poliţiei există atenţionări privind doar  câteva cazuri, pentru că doar pentru acestea s-a primit acceptul familiei pentru mediatizare.

Din cele 83.000 de persoane dispărute, peste 52.000 aveau sub 18 ani la momentul dispariției. Aproape 400 de copii nu au mai fost găsiți.

Cazul Caracal. Dialog halucinant, ignorat de procurori. ”Știi unde e Alexandra?”

,,Din 01.01.1990 și până la 11.02.2020 au fost înregistrate un număr de 52.303 cazuri de minori dispăruți; Din totalul de 52.303 nu au fost găsiți un număr de 340 minori dispăruți”, se mai arată în statistica Poliției.

Cele mai mediatizate dispariții au fost cele ale celor două fete din Cazul Caracal. Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003) și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000) sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie. Principalul vinovat în aceste dispariții este Gheorghe Dincă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: