Evenimentul Zilei > Social > Apa caldă se întrerupe din nou. Peste 1.000 de blocuri din 3 sectoare din Capitală vor fi afectate
Apa caldă se întrerupe din nou. Peste 1.000 de blocuri din 3 sectoare din Capitală vor fi afectate

Apa caldă se întrerupe din nou. Peste 1.000 de blocuri din 3 sectoare din Capitală vor fi afectate

Termoenergetica a anunțat, luni, 30 august, întreruperea furnizării apei calde în trei sectoare din municipiul București, ca urmare a demarării unor lucrări pe trei străzi. Peste 1.000 de blocuri vor fi afectate.

Peste 1.000 de blocuri din trei sectoare din municipiul București vor rămâne fără apă caldă începând cu data de 31 august, din cauza demarării unor lucrări „esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire”, potrivit companiei Termoenergetica.

Se oprește apa caldă în Sectoarele 3, 4 și 5 din București

Un număr de 1.181 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 vor rămâne, începând de marți, fără apă caldă până vineri, 3 septembrie. Compania Municipală Termoenergetica a transmis că este vorba despre lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud.

„Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire și vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii și a Târgului Vitan. Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte și module termice, care alimentează 1181 blocuri și imobile din sectoarele 3, 4 și 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 și 4”, au mai transmis reprezentanții Termoenergetica.

Pentru informații suplimentare, consumatorii au la dispoziție numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002. Lista completă cu blocurile care rămân fără apă caldă va fi afișată și pe site-ul Termoenergetica.

Situație disperată în București. Ce transmite Termoenergetica

Amintim că, în luna iulie, directorul general al Termoenergetica București SA a anunțat că bucureștenii se vor confrunta, în continuare, cu lipsa apei calde, din cauza reparațiilor demarate pe întregul sistem. Claudia Crețu a transmis că există pierderi foarte mari, iar reparațiile trebuie realizate pe timp de vară.

„Sunt revizii, reparaţii pe întreg palierul, sistemul are pierderi foarte mari, încercăm reglarea acestor situaţii, dar mai ales încercăm să ne pregătim de iarnă. Dacă în perioada de vară nu lucrăm, nu facem reparaţii, când?”, a declarat Claudiu Creţu, într-o conferinţă de presă.

Reprezentanta Termoenergetica a mai punctat că lucrările de reparație realizate pe timp de vară vor conduce la o bună funcționare a sistemului furnizorului pe timpul iernii.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: