Evenimentul Zilei > Monden > Anunțul Mariei Ciobanu a întristat o țară întreagă. Îndrăgita cântăreață trebuie să părăsească România
Anunțul Mariei Ciobanu a întristat o țară întreagă. Îndrăgita cântăreață trebuie să părăsească România

Anunțul Mariei Ciobanu a întristat o țară întreagă. Îndrăgita cântăreață trebuie să părăsească România

Maria Ciobanu se va întoarce în Statele Unite, acolo unde s-a stabilit în 2017, după scurta vacanță pe care a petrecut-o în România.

Informația a fost prezentată chiar de fiul îndrăgitei soliste, Ionuț Dolănescu. Potrivit spuselor sale, Maria Ciobanu este nevoită să se întoarcă în Statele Unite din cauza problemelor de sănătate. Se pare că, după cum spune fiul acesteia, clima din România nu-i priește. Totodată, Ionuț Dolănescu a apreciat că mama sa nu va mai reveni pe scenă, chiar dacă admiratorii săi așteaptă acest lucru.

„Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo, în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale. Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot.

La 84 de ani are, însă, vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici. Aşa s-a întâmplat la finele lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoţelului Stelianei Sima. Dar astea sunt ocazii foarte rare”, a povestit Ionuț Dolănescu pentru Impact.ro.

Maria Ciobanu a fost primită ca o regină acasă

Interpreta de muzică populară a revenit în România după o absență de doi ani și a fost primită, după cum spune fiul său, ca o regină.

„Mama locuieşte în aceeaşi casă a sa, din zona complexului Carrefour Orhideea. Există acolo o vecină deosebită, care a avut în tot acest timp grijă de casa măicuţei. Când a aflat că se întoarce acasă, a răsturnat casa cu susul în jos. A făcut curăţenie generală, dar şi o serie de bunătăţi, fiindcă mama e încă o fire care apreciază foarte tare mâncărurile noastre.

Spre exemplu, am tăiat un purcel de la ţară, special cu această ocazie, şi i-am adus şoric proaspăt, una dintre mâncărurile sale preferate. Despre sarmale, ce să mai vorbim! În plus, şi alţi vecini s-au mobilizat şi au primit-o pe mama, ca pe o regină, ce mai! Au fost clipe de neuitat revenirea mamei şi reîntâlnirea cu vecinii şi fanii ei de suflet!”, a mai adăugat Ionuț Dolănescu.