Mihai Bendeac a provocat isterie în mediul online, după ce a postat un mesaj prin care a anunțat că s-a îndrăgostit. Celebrul jurat de la iUmor a făcut, de fapt, o glumă cu privire la acest anunț. Fata de care s-a îndrăgostit este, de fapt, el, transformat cu ajutorul unei aplicații pentru editat fotografii. „M-am îndrăgostit”, acesta a fost mesajul postat de juratul iUmor în dreptul fotografiei apărute pe contul său oficial de Instagram.

Fotografia a atras rapid atenția fanilor săi. Unii și-au dat seama imediat de glumă, alții i-au transmis mesaje de felicitare. Astfel, Mihai Bendeac a arătat tuturor cum ar fi putut arăta dacă era femeie, iar rezultatul pare să îl fi surprins chiar și pe el, din moment ce a avut un asemenea comentariu la poză!

 

View this post on Instagram

 

🤔 M-am îndrăgostit.

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) on

S-a iubit cu femei celebre din România

Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii. Despre ea, actorul spune că avut multe de învățat de la ea. Legat de zvonurile cu Loredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul, se pare că artistul nici habar nu avea de relația pe care aceasta o avea la acea vreme. A fost logodit de patru ori, deși nu a simțit că vrea să-și împartă viața cu cineva. De altfel, acesta a mărturisit că nu se vede locuind mai mult de cinci zile cu o femeie, având nevoie de „libertate” și de momentele sale de intimitate. Singura dată când s-a gândit mai serios la însurătoare, a fost doar în facultate, dar gândul nu a poposit în mintea lui mai multe de 20 de minute.

Cu toate acestea, o relație incendiară și plină de umor a fost cea cu artista Sore, relație care a durat câteva luni. Pe atunci, artista făcea parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era la celebra emisiune ”Mondenii”, de la Prima TV. Conform zvonurilor, despărțirea a avut loc după ce au apărut public poze deocheate cu Mihai Bendeac în prim-plan.

În 2011, Mihai Bendeac a avut o relație cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. A urmat apoi o poveste de dragoste cu ceșia, care a recunoscut că și-ar dori un bărbat căre să-i fie mereu alături. Pentru că Bendeac nu corespundea din acest punct de vedere, cei doi au pus capăt relației prietenește. Urmează apoi Roxana Vancea, următoarea cucerire a actorului. Ea și-a tatuat atunci numele lui Mihai pe mână, iar actorul și-a tatuat pe degetul inelar stând ”Never” (n.red. niciodată), potrivti playtech.ro.