În opinia lui Bill Gates pandemia Covid-19  nu se va termina până la sfârșitul anului 2021 pentru ţările bogate, iar 2022 pentru restul ţărilor. Iată că și pentru cele mai bogate țări din lume este o problemă, trebuie să mai aştepte aproximativ un an.

Bill Gates, filantropul miliardar care ajută la finanțarea cercetării vaccinurilor împotriva unui număr de boli mortale, inclusiv COVID-19, este optimist în ceea ce privește tratamentele și vaccinurile COVID-19, dar mai trebuie aşteptat un an până la doi în unele ţări.

Miliardarul consideră că pandemia ar trebui să fie pusă sub control până la sfârșitul anului 2021 pentru cele mai bogate națiuni din lume și până în 2022 pentru țările în curs de dezvoltare, a declarat pentru Wired într-un interviu .

Deși acest lucru reprezintă un progres științific record, nu poţi să nu te gândeşti la faptul că trebuie trăiești în pandemie timp de un an sau chiar mai mult.

Gates îi avertizează pe oameni să nu lase garda jos, deoarece crede că COVID-19 ar putea experimenta un nou focar în toamnă

Bill Gates este optimist și consideră că, cu toată munca depusă pentru a dezvolta tratamente și vaccinuri pentru COVID-19, sfârșitul pandemiei este cât mai aproape, dar nu atât de aproape cum a anticipat: Din păcate, finalul nu este încă pentru mâine, a declarat lui  Steven Wired.

„Linia de inovare pentru extinderea diagnosticului, a terapiilor noi și a vaccinurilor este de fapt destul de impresionantă. Și îmi dă impresia că pentru lumea bogată ar trebui să fim capabili să punem capăt acestei situații până la sfârșitul anului 2021 și pentru restul lumii în general până la sfârșitul anului 2022 ”, a concluzionat miliardarul.

Încă un aspect important punctat de Gates

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE