Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ: „Costel Gâlcă își va da demisia”
ANUNȚ: „Costel Gâlcă își va da demisia”

ANUNȚ: „Costel Gâlcă își va da demisia”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că antrenorul Costel Gâclă va demisiona la vară, după ce va câștiga Liga I, Cupa României și Cupa Ligii.

Dumitru Dragomir crede că antrenorul Costel Gâlcă nu va mai sta la Steaua, după finalul acestui sezon. „Corleone” este convins că Gâlcă va pleca în glorie, după ce va câștiga trei trofee. De asemenea, Dragomir a afirmat că tehnicianul a făcut o greșeală pentru că nu s-a dus la botezul fetei lui Alexandru Chipciu.

„Numai niște oameni iresponsabili s-ar putea gândi la demisia lui Gâlcă. Costel va lua campionatul și Cupa și tot. După aceea va pleca de la echipă. El va dori asta. Veți vedea! La Steaua trebuie liniște dacă se vrea campionatul. O parte dintre jucătorii Stelei n-au valoare. Punctul lor maxim a fost când jucau Szukala, Sânmărtean și Keșeru. Costel a greșit că nu s-a dus la botezul copilului lui Chipciu. Faptul că nu te-ai dus la jucătorul tău exponențial, datorită căruia poate că ai făcut mulți bani, e o greșeală uriașă. Nu trebuia neapărat să vorbească cu Reghe dacă nu voia, dar trebuia să se ducă acolo", a spus Dragomir la Sport.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: