Evenimentul Zilei > Monden > Antonia și Alex Velea au ajuns de urgență la Poliție! Artista a venit camuflată din cap până în picioare
Antonia și Alex Velea au ajuns de urgență la Poliție! Artista a venit camuflată din cap până în picioare

Antonia și Alex Velea au ajuns de urgență la Poliție! Artista a venit camuflată din cap până în picioare

Antonia și Alex Velea au fost de urgență chemați la poliție după ce au trecut printr-o serie de scandaluri. Celebrul cuplu trece prin momente tensionate, iar în ultima perioadă au avut parte de mai multe divergențe cu Fulgy, Cătălin Măruță și Francesca.

Antonia și Alex Velea au declarat în urmă cu puțin timp că s-au logodit și că trec printr-o perioadă minunată, dar divergențele pe care le-au avut cu diverși artiști nu îi lasă să se bucure de fericitul moment.

Alex Velea s-a certat cu Fulgy din Clejani și Cătălin Măruță

După cearta cu Fulgy în care cei doi și-au aruncat cuvinte usturătoare, artistul a intrat într-un mare scandal cu prezentatorul de la PRO TV, Cătălin Măruță.

În luna iulie, Alex Velea a fost foarte deranjat de cuvintele pe care Cătălin le-a spus despre Antonia. Artistul a ripostat și i-a trimis o serie de mesaje în care îl ruga să se oprească, iar la Antena Stars a declarat că nu vrea să îl mai vadă vreodată pe prezentatorul Măruță, dar că o simpatizează pe Andra în continuare.

Cuplul a intrat într-un scandal cu o simplă fată, Francesca

Un alt scandal a apărut în urmă cu puțin timp când o domnișoară i-a acuzat pe cei doi de bullying. Francesca a declarat că a fost invitată la o petrecere și celebrul cuplu a început să o înjure și să își bată joc de ea. Filmuletul în care tânăra povestește drama prin care a trecut a devenit viral, iar fanii au rămas în stare de șoc.

Antonia și Alex Velea au transmis fanilor că urmează să o dea în judecată pe tânăra Francesa.

”Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, a scris perechea pe conturile personale de Instagram.

La poliție cu bodyguard-ul

Alex Velea a angajat doi bodyguarzi care să aibă grijă de Antonia și de cei 2 copii 24/24 de ore. Unul dintre aceștia a condus cuplul la poliție. Bodyguard-ul cu care se aflau cei 2 la locație este și cel care o păzește pe cântăreața Alexandra Stan.

Antonia, camuflată din cap până în picioare

Frumoasa artistă a venit la poliție într-o ținută lejeră, dar camuflată de sus până jos. Antonia avea șapca trasă pe frunte, ochelari de soare și mască de protecție, potrivit mediaflux.ro. Alex Velea era îmbrăcat într-o ținută cool și relaxat. După câteva minute de așteptat afară, cuplul a intrat în secția de poliție.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: