Evenimentul Zilei > Actualitate > ANTONIA face DEZVĂLUIRI din VIAȚA INTIMĂ. Cât durează o PARTIDĂ DE AMOR FIERBINTE cu ALEX VELEA? L-a făcut de RÂS pe cântăreț
ANTONIA face DEZVĂLUIRI din VIAȚA INTIMĂ. Cât durează o PARTIDĂ DE AMOR FIERBINTE cu ALEX VELEA? L-a făcut de RÂS pe cântăreț

ANTONIA face DEZVĂLUIRI din VIAȚA INTIMĂ. Cât durează o PARTIDĂ DE AMOR FIERBINTE cu ALEX VELEA? L-a făcut de RÂS pe cântăreț

Antonia a aruncat bomba anului! Cântăreața a spus exact cât durează o partidă de amor cu Alex Velea, făcându-și de râs soțul.
Pe modelul împrumutat de la americani, acum și vedetele de la noi se lasă „comentate” de către comedianți, dar și de către oamenii apropiați lor. Așa a fost și cazul lui Alex Velea, care s-a lăsat „fript”, așa cum îi spune și titlul. În „Roast-ul lui Alex Velea”, cea care a reușit să stârnească cele mai multe hohote de râs a fost nimeni alta decât jumătatea lui, Antonia. Bruneta și-a intrat foarte bine în rol și l-a „desființat” pe tatăl copiilor ei, scrie Cancan.

„Roast-ul lui Alex Velea” a fost un eveniment caritabil, la care au participat, în afară de artist și Antonia,  Viorel Dragu. Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac și Dan Frînculescu. Cea care l-a „fript” cel mai bine pe Alex Velea a fost Antonia, care s-a legat de prestația cântărețului în dormitor.

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea.

„Cu tot cu preludiu, vorbe de după…știți ce zic!”, a completat Alex Velea.

„Alexandru, să știi că îți voi fi mereu alături. În viață, în carieră, îți voi fi mereu alături, dar un pic în fața ta. Dar oricum…alături!”, a încheiat bruneta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: