Evenimentul Zilei > Justitie > Antena 3 a pierdut procesul cu Ioana Băsescu. Ce despăgubiri trebuie să plătească postul lui Voiculescu
Antena 3 a pierdut procesul cu Ioana Băsescu. Ce despăgubiri trebuie să plătească postul lui Voiculescu

Antena 3 a pierdut procesul cu Ioana Băsescu. Ce despăgubiri trebuie să plătească postul lui Voiculescu

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, a câştigat procesul intentat postului de televiziune Antena 3. Televiziunea este obligată să-i plătească fiicei preşedintelui o despăgubire de 20.000 de lei.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitvă şi poate fi atacat în 30 de zile. Pe lângă despăgubirea civilă de 20.000 de lei, Antena 3 este obligată să plătească şi cheltuielile de judecată, adică 100 de lei.

"Obligă pârâta la plata sumei de 20.000 cu titlu de despăgubiri civile şi 100 lei cheltuieli judiciare reprezentând taxa de timbru. Respinge cererea privind cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat că neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti", este decizia instanţei.

Fiica cea mare a preşedintelui a dat în judecată Antena 3 în luna mai a acestui an. Obiectul procesului nu este cunoscut, însă ar putea fi legat de materialele pe care postul de televiziune le-a realizat pe tema terenurilor de la Nana şi a presupuselor legături de afaceri ale fiicei preşedintelui.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: