Anna Lesko a fost în centrul atenției la malul mării, în vacanța de Paște! S-a îmbrăcat cu cea mai îndrăzneață rochiță neon din dressingul ei și a dansat erotic puțin spus, cu mișcări de felină, sub privirile uluite ale milionarilor de la NUBA MAMAIA, scrie Cancan.

Anna Lesko a împlinit anul acesta 40 de ani și arată beton armat! Este mama unui băiețel în vârstă de cinci ani și, pentru cine a uitat, în perioada în care a fost gravidă, ea a reușit să-și ascundă sarcina până în luna a șaptea. Atât de bine și-a menținut silueta.

Iar, dacă atunci când pune poze îndrăznețe pe Instagram primește și multe critici, nu la fel se întâmplă la concertele ei. Hainele de scenă, care sunt făcute chiar de către ea de multe ori, îi scot în evidență toată senzualitatea. Și lumea nu face altceva decât să se bucure de moment. Să nu uităm, totuși, că Anna a lucrat la venirea ei în România, la finalul anilor ‘90, ca dansatoare într-un bar de striptease din Constanța, de unde a fost remarcată de Irinel Columbeanu, cu care s-a și combinat.

Revenind la imaginile “cumplite”, cântăreața a bifat prezența la NUBA MAMAIA, unde a fost însoțită de un grup de prieteni. S-a îmbrăcat cu o rochie vaporoasă, galben-neon, extrem de scurtă și cu volănașe. Astfel că a pus mare presiune sexuală pe milionarii de la mese când a început să danseze. Atât de mare a fost forța exercitată de frumoasa cântăreață, că unii chiar nu au rezistat, părăsind clubul. Dansa ușor, dar în ritm, dans din bazin într-un mod infernal. Nu aveai cum să nu te gândești că parca mima un act sexual care îi făcea nu plăcere, ci o mare plăcere. Pentru a înțelege mai bine, vizionați filmulețul și domnilor… mâinile sus!