Evenimentul Zilei > Monden > Despărțire cu scandal la Ferma. Anna Lesko, lăsată fără cuvinte
Despărțire cu scandal la Ferma. Anna Lesko, lăsată fără cuvinte

Despărțire cu scandal la Ferma. Anna Lesko, lăsată fără cuvinte

După ce a fost eliminată din cadrul emisiunii „Ferma”, Ana Maria Ababei a vorbit în termeni duri despre Anna Lesko.

Ana Maria Ababei a fost eliminată din cadrul emisiunii „Ferma” difuzată de Pro TV și a plecat supărată din show-ul TV. Marea problemă pe care a avut-o a vizat-o pe Anna Lesko. Ea a crezut că are o relație solidă cu artista, dar a constatat că s-a înșelat. Ana Maria Ababei a plecat acasă după un duel direct avut cu Elena Chiriac.

„Eu am crezut că am avut o relație bună cu Anna. Dar nu a fost așa. Am luat o decizie care ei nu i-a convenit. Nici nu am vrut să mă menajez, prin decizia pe care am luat-o. Și nici nu am vrut să fiu menajată din cauza accidentării”, a spus Ana Maria Ababei în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV, moderată de Adela Popescu și Cove.

„Am impresia că afecțiunea Annei Lesko nu a fost reală”

Concurenta eliminată a vorbit și despre accidentarea suferită, care i-a creat mari probleme în timpul participării la emisiunea „Ferma”.

„Accidentul a fost serios, m-a călcat vaca pe degetul cel mare. Dar mi-am revenit, după ce am urmat sfaturile medicului care m-a consultat. Relația cu toți s-a schimbat, apoi. Eu am vrut să-l salvez pe Gabi de la duel. Atunci am simțit ruptura cu ceilalți de la Ferma. Pentru că nu am făcut cum au vrut ei.”

În ceea ce o privește pe Anna Lesko, Ana Maria a acuzat că amica ei a jucat un rol și a disimulat. „Am impresia că afecțiunea Annei Lesko nu a fost reală. Cel puțin nu a fost atât de reală cum a fost a mea pentru ea. M-a dezamăgit tare Anna și nu pentru că m-a trimis la duel ci pentru comportamentul față de mine. După Anna Lesko, la acest clasament al dezamăgirii, urmează vreo 15-20 de locuri libere, abia apoi următorii din Fermă”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: