Evenimentul Zilei > Actualitate > Anna Lesko a încins internetul. Trupul unei zeițe a fost „dezvăluit”. Fotografia a devenit virală
Anna Lesko a încins internetul. Trupul unei zeițe a fost „dezvăluit”. Fotografia a devenit virală

Anna Lesko a încins internetul. Trupul unei zeițe a fost „dezvăluit”. Fotografia a devenit virală

Anna Lesko dă din nou lovitura. Cunoscută drept una dintre cele mai sexy femei din România, Anna Lesko își etalează formele senzuale de fiecare dată când are ocazia. Recent aceasta a postat o nouă fotografie pe Facebook, iar fanii au reacționat imediat, fie ca au ținut să o laude sau să o critice.

Nu de puține ori, aparițiile hot ale Annei îi determină pe mulți dintre fanii ei să o „certe” pentru că apare atât de dezgolită, unul dintre reproșuri fiind acela că este mamă și că ar trebui să dea un altfel de exemplu copilului.

Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine! Are ce exemplu să urmeze!”, „Prea vulgar, prea ca la bordel”, „Ești mamă, nu? În Amsterdam sigur se fac angajări, că tot îți plac vitrinele”, „Expunerea ta nu este un exeplu demn de urmat! degeaba ești frumoasă, dacă te expui în halul ăsta, ca și cum ai fi de vânzare. Nu așa, Ana!”, „În revistele de profil nu și-ar sta rău. Frumusețea merită apreciată, dar ce faci tiu pe FB e…”, „Cât de perversă ești…”, „Nu înțeleg divele care se expun în modul ăsta, mai ales fiind mamă. Ce vrei să arăți? Mi se pare imoral și de prost gust să te afișezi în halul ăsta și pentru ce?”, au reacționat internauții la postarea Annei Lesko, scrie Cancan.