Recent, artista s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea duș. Îmbrăcată doar într-un costum de baie galben, din două piese, Anna Lesko a postat imagine ape rețelele sociale „Un foc, un dus rece, am mai vazut d-astea”, a scris artista la fotografia postată. Fanii nu au rămas indiferenți. Anna Lesko a primit eci de mesaje în care este lăudată pentru silueta fără cusur. „Mereu tanara si frumoasa si fff sexy/ o femeie hot ca Anna Lesko nu vedem in fiecare zi/ Superbă și grațioasă“, sunt doar câteva dintre comentariile primite de la fani, scrie Cancan.

Anna Lesko a dat declaraţii explozive despre viaţa ei intimă. Focoasa artistă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Artista a acordat un interviu pentru revista Andreei Esca, iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu cu DJ Vinnie.

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

 

Te-ar putea interesa și: